Klieë veer zakelijk en ambachtelijk
Welkom op de zakelijke pagina van Klieë veer. Op deze pagina proberen wij u een indruk te geven wat wij voor u kunnen betekenen.
 
 
Ruime ervaring
Sedert 2002 zijn wij actief in de grafische en relatiegeschenkenwereld. In de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld met de modernste technieken.Resultaat hiervan is dat wij vrijwel alles in eigen huis kunnen bedrukken.
Het grote voordeel is dat wij uiterst flexibel op de wensen van onze klanten kunnen inspelen. Op de overige pagina's van onze websitkunt u talloze voorbeelden hiervan bekijken. In onderstaande rubrieken zullen wij alle items nader toelichten.
 
 
Snelle levering
Of het nu om kleine of om grote aantallen gaat, u mag van ons altijd een snelle en correcte levering verwachten.
 
Aantallen op maat
Het grote voordeel is dat u naar behoefte bij ons kunt bestellen, u blijft nooit meer met overtollige voorraden zitten. Wij maken geheel vrijblijvend voor ieder aantal een passende en scherpe offerte.
 
Uw adres voor alle merken en soorten kleding
Klieë veer heeft voor alle soorten en merken goede en betrouwbare leveranciers. Of het nu om sport of werkkleding of een slimfit T-shirt gaat, wij hebben altijd de passende oplossing voor u. Door onze directe inkoop af fabriek en importeur kunnen wij altijd tegen zeer scherpe prijzen leveren. Ook diverse wederverkopers maken van onze diensten gebruik.
 
Alle ambachten in eigen huis
Onderstaand een omschrijving van de talloze ambachten en mogelijkheden.
 
Drukwerk in alle formaten
Van visitekaartje tot posters op abri formaat, wij maken het allemaal. In de afgelopen lokale verkiezingen hebben diverse politieke partijen de weg naar Klieë veer weten te vinden.
 
Bedrukking van alle textiel
Wij hebben gedurende de afgelopen 10 jaar een ruime ervaring en kennis ontwikkeld op het gebied van textielbedrukking. Van sok tot T-shirt en van trainingsbroek tot handdoek, wij leveren en bedrukken het allemaal. Wij mogen met gepaste trots vermelden dat Roda JC alle wedstrijdshirts en diverse andere sportkleding bij ons laat drukken. Tevens heeft Klieë veer diverse merchandise artikelen voor Roda JC ontwikkeld.
 
Ontwikkeling van unieke producten
Wij ontwikkelen regelmatig unieke producten die nergens anders verkrijgbaar zijn.
Diverse oldtimerclubs zijn al voorzien van de door ons vervaardigde en bedrukte houten rallyborden. Onze rallyborden hebben meer uitstraling dan de plastic borden.
 
Houten spaarpotten
Ook deze hebben wij zelf ontwikkeld en bedrukt. De houten spaarpot is één van de merchandise artikelen die wij aan Roda JC leveren.
 
Wordt vervolgd
Deze pagina is nog in ontwikkeling en wordt nog verder uitgebreid met onze mogelijkheden.